Start----- Parti Spesial----- Exit ----- ----- ----- ----- -----Folkemakten

Eks-Frp-er starter nytt parti etter nakenskandal

Nettside: Folkemakten.no
Facebook: Facebook/Folkemaken
Wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Folkemakten 

Partiet Folkemakten stiller liste til stortingsvalget til høsten.

Den tidligere bystyrepolitikeren Siv Gørbitz ble i 2010 ekskludert fra Fremskrittspartiet i kjølvannet av hennes historie om et nachspiel på Hordaland Frps fylkesårsmøte.

Ifølge Gørbitz våknet hun opp med en full og naken mann i hotellsengen sin. En kvinnelig partikollega hadde plassert ham der «for å spøke».

Gørbitz sine uttalelser om trusler og trakassering i Frp ledet frem til at hun mistet medlemskapet i partiet sitt.

500 UNDERSKRIFTER
En liten stund representerte hun Venstre, men i fjor startet hun partiet Folkemakten. Etter å ha samlet inn 500 underskrifter har det nye partiet fått lov til å stille til stortingsvalg kommende høst, og listen er levert inn til godkjenning. Gørbitz selv står ikke på listen.

Kilde. Bergensavisen 3.4.2013

Fra Facebooksiden:

Folkemakten er et nytt parti - uten politikk!

Folkemakten skal sette lyskasteren mot det etablerte korrumperte systemet og på den måten fremtvinge løsninger for folket! Politikerne har kidnappet demokratiet og vi tar det tilbake!
Beskrivelse

 *I verdens mest kjente politiske verk fra 1513 «Fyrsten», advarte Niccolo Machiavelli makten i landet mot folk som stakk hodene sammen. De må spres for alle vinder; for sammen er de for sterke.
 Vi har internett nå og folk har en unik sjanse til nettopp å stikke hodene sine sammen mot det etablerte maktsystemet som Machiavelli den gang gav dem oppskriften på; igjennom å lure folket!
 Sitat: «…fyrster er kommet langt som ikke er gått av veien for å lyve og snedig visst å lure folk. Til syvende og sist har de på dette vis overgått de ærlige og aktverdige »

FB-partiet var et Facebookprosjekt i regi av Gørbitz som ble til Folkemakten.


Drevet av Blogger.