Start----- Parti Spesial----- Exit ----- ----- ----- ----- -----Nasjonaldemokratene

Nasjonaldemokratene ND

Stopp Innvandringen (Folkeviljen - Velgerforbundet) ble stiftet i 1988. I Partiet skiftet navn til Hvit Valgalianse i 1995 etter en sammenslåing av Stopp Innvandringen og "Hjelp Fremmedkulturelle Hjem Ellers Mister Vi Landet Vårt". Begge disse partiene ble ledet av Jack Erik Kjuus. En fraksjon med Hege Søfteland og Erik Gjems-Onstad forlot partiet i 1990 og dannet Nasjonaldemokratene. ND ble ledet gjennom 90-årene av Hege Søfteland. Erik Gjems-Onstad var i starten et sentralt medlem, men flyttet snart over til Fedrelandspartiet. Hege Søfteland gjorde seg først og fremst bemerket med sin deltagelse i innrigningsprogrammer til Oslos nærradiostasjoner, og deltok også i debatt på TV. Det har vært stille rundt ND siden midten av 90-tallet. Hege søfteland har markert seg i partiet Demokratene i løet av 2005-2006.


Nasjonaldemokratene II

Den andre utgaven av ND dukket opp i form av et nettsted i 2006.

Fra Nasjonaldemokratene sin egen webside sakser vi:

"Nasjonaldemokratenes visjon å bli Norges desidert største parti og fokus skal ikke være å stjele velgere fra høyre eller venstresiden i norsk politikk, men å appellere til sofavelgerne og til alle som i dag har mistet troen på dagens politikere. Nasjonaldemokratene skal fronte politiske saker som frem til i dag har vært upopulære og skal ikke la oss skremme av venstresidens gatepøbler som Blitz og andre venstrestøttede pøbelorganisasjoner. Nasjonaldemokratenes politikk skal i første omgang være ensrettet mot nasjonalstaten og skal ikke ha et bredere fokus på internasjonal politikk.

Nasjonaldemokratene skal ha som første mål å rydde opp i de problemer som er oppstått etter mange års populistisk sosialistisk styre. Med dette menes de problemer som vi nå kan se i forhold til:

En feilslått innvandrings og asylpolitikk
En neglisjert barn og eldre politikk
En feilslått kriminal politikk
En dårlig fordelings politikk

ND er et liberalt nasjonalistisk parti som bygger på demokratiske prosesser og prinsipper. Pga. problemer med oppringninger og andre henvendelser til politikere fra ytre venstre har vi valgt å ikke legge ut privat informasjon om våre politikere.

Etter kort tid dukket Kent Furuseth opp som leder og talsmann for ND. Etter få måneder hoppet han av grunnet uenighet med andre sentrale personer i partiet. ND ble kort etter en del av Norgespatriotene.

Drevet av Blogger.